שם הסטודנט
:
אפרת תל
מחלקת הלימוד
:
הנדסת תעשייה וניהול
שם המנחה
:
יצחק
שגיב
תערוכת
פרויקטי
גמר
2013 2
ייעול רכש המזון הנצרך במטבח
" מלון
דן פנורמה
"
תל אביב
תוצרי הפרויקט
:
מסמך אפיון להקטנת כמות
המנות
כלי תכנוני באקסל לסיוע בחישוב כמות ותמהיל המנות הנדרשות
ועלותן
המלצות לשימוש יעיל במשאבים כתלות במספר הסועדים וכמות
המנות הנדרשת בהתאם למאפייניהם
המלצות וכלים למעבר בין שיטות הגשה
ממצאים עיקריים
:
נמצא כי באמצעות בקרה וניטור של כמות המנות העודפות
,
והקטנה
הדרגתית שלהן
,
ניתן להגיע לחיסכון שנתי מוערך
:
כ •
1.26M
שקלים בארוחות הבוקר
כ •
546K 2.3M
, שקלים
בארוחות הצהריים והערב
,
כתלות
במגוון המנות
נמצא כי במקרים בהם כמות האורחים קטנה
,
ניתן לחסוך כ
70K
שקלים בשנה על ידי התאמת שיטת ההגשה לכמות האורחים
ממשק בניית התפריט באקסל
ממשק תעדוף מנות באקסל
268...,208,209,210,211,212,213,214,215,216,217 197,198,199,200,201,202,203,204,205,206,...1