שם הסטודנט
:
אפרת תל
מחלקת הלימוד
:
הנדסת תעשייה וניהול
שם המנחה
:
יצחק שגיב
ייעול רכש המזון הנצרך במטבח
" מלון
דן פנורמה
"
תל אביב
תערוכת
פרויקטי
גמר
2013 1
: מטרת על
•
ייעול
כמויות המזון הנצרכות במטבח
המלון
במסגרת הפרויקט בוצעה בחינת אפשרויות התייעלות בתחום תכנון
המזון והגשתו
,
תוך בחינת היבטים כמותיים
,
עלותיים ותהליכי הכנה
והגשה במטרה להציע שיפור תהליכים אשר יביא לחיסכון
בעלויות
יעדי הפרויקט
:
•
ייעול רכש תשומות מזון למלון באופן שלא יפגע במגוון ובאיכות המזון
לאורחים
•
יצירת זיקה בין כמות האורחים
,
מאפיינהם וכמות העובדים אל מול
, התפריט
כמות המנות וכנגזרת מכך תשומות החומרים
•
בחינת התפריט
,
ניתוח הגיוון בו ומציאת כמות מנות מומלצת בארוחה
•
בחינת אופן ההגשה המיטבי בהתאם לכמות האורחים
ארוחת בוקר במלון דן פנורמה תל אביב
מטבח מלון דן פנורמה תל אביב